Home / TECH / Nissan vihet pas rivalit Tesla me sistemet e energjisë solare
Nissan vihet pas rivalit Tesla me sistemet e energjisë solare

Nissan vihet pas rivalit Tesla me sistemet e energjisë solare

Duket Tesla mund të ketë një konkurrencë serioze në fushën e energjisë diellore nëse një njoftim i kohëve të fundit nga departamenti evropian i Nissan është diçka për t’u bazuar.

Prodhuesi i makinave sot prezantoi zgjidhjen e energjisë në shtëpi, të quajtur “Nissan Energy Solar”. Sistemi AIO do të kombinojë kapacitetet e prodhimit të energjisë me panele diellore me teknologji të sofistikuar të ruajtjes së energjisë, duke lejuar që konsumatorët të kursejnë “deri në 66%” faturat mujore të energjisë.

Sistemi diellor AIO i Nissan vjen me gjashtë panele diellore, një bateri “xStorage” dhe sistemin e “Nxjerrjes së Energjisë në Shtëpi” të Nissanit. Megjithëse çmimet padyshim do të ndryshojnë në varësi të nevojave të shtëpisë tuaj specifike, zgjidhja e plotë AIO do të fillojë në 7,635 £.

Qëllimi kryesor i Nissan-it me sistemin e tyre të energjisë diellore duket se qëndron në avancimin e përdorimit të energjisë së qëndrueshme, ndërkohë që njëkohësisht u jep klientëve të tyre rritje të pavarësisë nga ofruesit tradicionalë të energjisë elektrike.Nissan vihet pas rivalit Tesla me sistemet e energjisë solare

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Nga KosovaToday.com May 18, 2018 9:17 am ne link https://kosovatoday.com/?p=181041
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen KOSOVATODAY prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne facebook ose ne email info@ kosovatoday.com ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Nissan vihet pas rivalit Tesla me sistemet e energjisë solare Nissan vihet pas rivalit Tesla me sistemet e energjisë solareRating: 4.8