Vdiqën mes flakëve pasi u mbyllën brenda, binjaket gjenden të kapura për dore

ABBA star Bjorn Ulvaeus says band will release new singles ‘sometime this year’

ABBA star Bjorn Ulvaeus says band will release new singles ‘sometime this year’

Dy vajza binjake vdiqën mes flakëve në New South Wasles të Australisë, pasi mbyllën aksidentalisht derën duke e lënë nënën e tyre jashtë. Kur ekipet e zjarrfikësve arritën të hyjnë brenda, ato i gjetën vogëlushet tre vjeçare të kapura për dore me njëra tjetrën.

Ferri i flakëvë e përfshiu banesën e tyre brenda pak minutave. E ëma kishte dalë jashtë të hidhte një jastëk që kishte marrë zjarr, kur vogëlushet për shaka mbyllën derën duke e penguar të hynte brenda.

Djali i saj pesë vjecar, ishte në oborr. Pavarësisht ulërimave të gruas dhe thirrjeve që vajzat të hapnin derën nga brenda, ajo nuk arriti përvecse të shikonte e pashpresë sesi zjarri përpinte banesën. Besohet se vajzat ndërruan jetë për shkak të tymit toksik.