Vedat Muriqi udhëton nesër në Mallorca

Juventus hap ‘thesin’, 98 milionë euro për dy përforcime të reja

Gjithçka është e qartë tashmë. Vedat Muriqi do të vazhdojë të jetë pjesë e Mallorcas.

Ekipi spanjoll do ta blejë kartonin e sulmuesit kosovar për 10 milionë euro.

Tashmë është arritur edhe marrëveshja mes dy klubeve.

Muriqi do të udhëtojë nesër në Mallorca për t’ju nënshtruar testeve mjekësore dhe për ta nënshkruar kontratën e re.

Juventus hap ‘thesin’, 98 milionë euro për dy përforcime të reja