Shiko cfar masazhe qender behet ne Tirane te cmendin me 4 duar

Nje qender masazhi ne Tirane me specialist per Masazhe dhe Fizioterapi po bene revulucione per masazhe qender me nje staf profesional ku masazhet behen me 4 duar, jane dy vajza qe per nje kohe bejne masazhin.
Kjo masazhe ne Shqiperi perdoret per here te pare, ne Shqiperi qendrat e masazheve po ecin shume para, shumica e vajzave qe bejne kurse dhe trajnime per disa lloje te masazheve si Relaks Massage me Muzike fantastike AntiStress.
Masazh me Cokollade,Masazh me Mjalte, Masazh special vetem per kembet, Masazh speciale vetem per koken, Masazh Fytyre me pastrim, Masazh me Gur te nxehte, Masazh me Kupa, Masazh me Qirinje romantik, Masazh Suedez ( speciale ), Si dhe Masazh Masazh Ayrvediko, Te gjitha keto ne Golden Spa Tirane – 069 20 21 023
1001, Tiranë, Pallatet Agimi, pranë kafe Roma 069 20 21 023 ose 04 4 519 778

Loading...