Ja sa i duan Kosovaret S’kemi nevojë për Kosovën, i dum veç për turizëm

Është krijuar ideja se shqiptarët e Kosvoës i duan shumë më shumë shqiptarët e Shqipërisë sesa i duam ne ata. Ndoshta është një ide e gabuar, e ndoshta edhe kanë të drejtë.

Të paktën këtë ka lënë të mendohet një vajzë, e cila duke folur për “Tirana Today” tregon se i do kosovarët vetëm për turizëm dhe nuk do që ata të vijnë në Shqipëri.

Me racizëm ajo shprehet:

Jemi mirë kështu siç jena, s’kena nevojë për Kosovën. Na i dum kur na vijnë për turizëm, po për tjetër gjë nuk i dum shumë. Kam frikë se me ardhë ata, ndodhin gjana ma keq seç mendoj unë”.

Loading...