Home / VIDEO / O Shqiptare te Shqiperise mos i lendoni vellezerit dhe motrat e tjere Shqiptare

O Shqiptare te Shqiperise mos i lendoni vellezerit dhe motrat e tjere Shqiptare

O Shqiptare te Shqiperise mos i lendoni vellezerit dhe motrat e tjere Shqiptare

Shpërndaje në shoqërine tuaj!

Mesazh i madh nga Hoxha Elvis Naçi

O Shqiptar i Shqiperisë mos e lëndo Shqiptarin që vjen vizitor nga Kosova, Maqedonia,

Mali i Zi, Presheva apo Diaspora.

Ata janë vëllezërit dhe motrat tona që shumë na kanë munguar”!

Video

Shpërndaje në shoqërine tuaj!

Nese e ke nje mik te mire shperndaje...
FanPage KosovaToday Bashkohu me ne beje like fanpage
Te KOSOVATODAY - beje like
Nga KosovaToday.com August 11, 2018 1:44 am ne link https://kosovatoday.com/?p=285244
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen KOSOVATODAY prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne facebook ose ne email [email protected] kosovatoday.com ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . O Shqiptare te Shqiperise mos i lendoni vellezerit dhe motrat e tjere Shqiptare O Shqiptare te Shqiperise mos i lendoni vellezerit dhe motrat e tjere ShqiptareRating: 4.8