Video:HABlT Linda Morina “Diss” Reperëve Shqiptar: Jam Nana E “Hip Hop-Tit”

Video:HABlT Linda Morina “Diss” Reperëve Shqiptar: Jam Nana E “Hip Hop-Tit”

Linda Morina është tashmë një personazh i njohur për publikun shqiptar. Ajo ishte e ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” në Tv Klan për të promovuar këngën e saj më të re titulluar “Nana e Hip Hop”.Përmes tekstit të këngës Linda i bën “diss” “kolegëve të saj të hip-hop ku përmend emra si Noyzi, Ledri, Mozik, Kapital dhe shumë të tjerë.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: