Vjenë, koncerti i dytë nga shkolla e muzikës “Prenk Jakova”

Dje dhe sot po ndodhin dy koncerte të orkestrës së shkollës së muzikës “Prenk Jakova” nga Gjakovë në Vjenë, shkruan albinfo.at.

Orkestrës i bashkohet violonisti austriak Johannes Fleischmann dhe Momoko Aritomi.

Ata udhëtuan nga Kosovë për të përgatitur koncertin e orkestrës në Ditën e Evropës në MuTh të Vjenës nën moton e përshtatshme “Europa Verbindet” (Europa Connects).

Njëri koncert u mbajt dje, më 05.05.2022, 20:00, teatri “Bekim Femiu” në Prizren.

Ndërsa njëri do të mbahet sot, më 06.05.2022, 20:00, në shkollë e muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë.

Më shumë informacione rreth koncertit në Vjenë mund të gjeni këtu: https://muth.at/en/programm/europa-verbindet-2022-05-09-2/?fbclid=IwAR1SBo3EtCi33D2OkSlwkzSkZBwxs8-9OZ9rBLTGRjLv6zkeft83QD1LK18 May be an image of text

May be an image of text

The post Vjenë, koncerti i dytë nga shkolla e muzikës “Prenk Jakova” appeared first on Albinfo.