Vlora Çitaku thërret konferencë për media

Gërvalla e demanton Lajçakun për shtyrjen 30 ditëshe

Vlora Çitaku mban konferencë për media.

Partia Demokratike do të mbajë sot konferencë për media.

Në njoftimin e partisë thuhet se në këtë konferencë do të flasë nënkryetarja e partisë, Vlora Çitaku.

Konferenca do të fillojë nga ora 12:30 dhe do të mbahet në selinë qendrore të PDK-së.

Se për çka është thirre kjo konferencë nuk është bërë e ditur.