Wanda Nara kërkon sërish divorc nga Mauro Icardi

Nëse menduat se marrëdhënia e Wanda Narës dhe Mauro Icardi ka gjetur qetësi, gaboheni! Pak ditë më parë Web anda Nara theu heshtjen dhe bëri të qartë se është ndarë nga Mauro Icardi . “Mund t’i thuash ekipit tënd të mos flasë kaq shumë marrëzi”, ishte mesazhi i parë që Wanda i dërgoi Venturas, e […]

Wanda Nara kërkon sërish divorc nga Mauro Icardi

Nëse menduat se marrëdhënia e Wanda Narës dhe Mauro Icardi ka gjetur qetësi, gaboheni! Pak ditë më parë Web anda Nara theu heshtjen dhe bëri të qartë se është ndarë nga Mauro Icardi .

“Mund t’i thuash ekipit tënd të mos flasë kaq shumë marrëzi”, ishte mesazhi i parë që Wanda i dërgoi Venturas, e mërzitur nga numri i madh i spekulimeve që anëtarët e emisionit bënë për ndarjen.

Dhe më pas erdhi konfirmimi: “Jam ndarë”.

Më pas, në një mesazh tjetër, Wanda shpjegoi pse, pavarësisht krizave, ajo vazhdoi lidhjen me Icardin.

“Për arsye personale dhe shëndetësore u përpoqa edhe një herë…”, tha ajo.

Mediat në Argjentinë duket se janë tashmë të sigurta, duke thënë se modelja ka kërkuar sërish divorcin nga futbollisti i Galatasarayt