Yjet që kanë lënë nam me veshjet, fotot që i kanë turpëruar

Ju gjet armë elektroshoku në çantë, arrestohet gruaja e yllit të Arsenalit (FOTO)

Ju gjet armë elektroshoku në çantë, arrestohet gruaja e yllit të Arsenalit (FOTO)

Yjet janë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe syrit të paparacëve nuk kanë se si t’u shpëtojnë incidentet e ndryshme.

Ndodh shpesh që ata të kenë problem me veshjet, duke u turpëruar para të gjithëve. Më poshtë do ju tregojmë yjet që kanë lënë nam me veshjet, duke zbuluar më shumë se ç’duhet.