Zafa iu kthehet punëve të fshatit


Zafir Berisha iu kthehet punëve të fshatit

Ish-zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Zafir Berisha, iu është kthyer punëve të fshatit, raporton Express.

Berisha ka publikuar disa fotografi në llogarinë e tij në Facebook, përmes të cilave ka treguar se gjatë vikendit ka qenë në vendlindje dhe se ka kryer disa punë fshati.

“Duke shijuar pranveren ne vendelindje”, ka qenë mbishkrimi që iu ka vënë ai këtyre fotografive.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...