Zhdukjet një vajzës në Gjakovë


Nëna njofton policinë për zhdukjen e vajzës në Gjakovë.

Një vajzë raportohet të jetë zhdukur në Gjakovë.

Rastin e ka raportuar nëna e saj.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e saj viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti nën hetime”, thuhet në raportin e policisë.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...