KOSOVA

Çka do të ndodh sot në vendin tonë?

Ngjarjet që do ta shënojnë ditën e sotme.

Federata Skitare e Kosovës organizon garën e “Sllallomit paralel”. (Brezovicë, ora 09:00)

Komuna e Gjilanit bën prezantimin e programit “Vrojtuesit e lagjes”. (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Gjilanit, ora 9:30)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhje. (KQZ, ora 10:00)

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë në bashkëpunim me Qendrën e Beogradit për Politika të Sigurisë organizon konferencën “Faza përfundimtare: Rifillimi i Dialogut Kosovë-Serbi”, ku do të publikohen gjetjet e raportit Barometrit Kosovar të Sigurisë – Edicioni special mbi Dialogun Kosovë-Serbisë. (Hotel Sirius, ora 10:00)

Instituti GAP organizon tryezë “Kapacitetet dhe pavarësia e institucioneve për ndihmë shtetërore”. (Hotel “Sirius”, ora 10:30)

Hapet ekspozita “Iniciativa për shkëmbim kulturor ndër-kufitare”. (Shtëpia e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, o ra 10:45)

Mbahet tryeza “Publikimi i raportit të monitorimit të NARIC Kosova: Sfidat e p..


Ndryshojnë temperaturat

Ngjarjet që do ta shënojnë ditën e sotme.

Federata Skitare e Kosovës organizon garën e “Sllallomit paralel”. (Brezovicë, ora 09:00)

Komuna e Gjilanit bën prezantimin e programit “Vrojtuesit e lagjes”. (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Gjilanit, ora 9:30)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhje. (KQZ, ora 10:00)

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë në bashkëpunim me Qendrën e Beogradit për Politika të Sigurisë organizon konferencën “Faza përfundimtare: Rifillimi i Dialogut Kosovë-Serbi”, ku do të publikohen gjetjet e raportit Barometrit Kosovar të Sigurisë – Edicioni special mbi Dialogun Kosovë-Serbisë. (Hotel Sirius, ora 10:00)

Instituti GAP organizon tryezë “Kapacitetet dhe pavarësia e institucioneve për ndihmë shtetërore”. (Hotel “Sirius”, ora 10:30)

Hapet ekspozita “Iniciativa për shkëmbim kulturor ndër-kufitare”. (Shtëpia e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, o ra 10:45)

Mbahet tryeza “Publikimi i raportit të monitorimit të NARIC Kosova: Sfidat e procesit të njohjes së diplomave”. (Hotel “Sirius”, ora 11:00)

Lansohet Analiza e Pulsit Publik me temë Pajtimi dhe Bashkëjetesa në Kosovë. (UNDP, ora 11:00)

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan organizon ligjëratën “Shtet ndërtimi i Kosovës”. (Universiteti “Kadri Zeka”, ora 11:00)

Universiteti i Prishtinës (UP) promovon librin “50 Vjet Universiteti i Prishtinës”. (Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”, ora 12:00)

Mbahet debati “Kush e rrëmbeu dialogun Kosovë-Sërbi?“. (Zyrat e Kosovo 2.0, ora 13:00)

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) mban konferencë, ku do të prezantohet përzgjedhësi i Kosovës, Christos Marmarinos. (Zyrat e FBK-së, ora 14:00)

Për nder të 17 Shkurtit-Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Komuna e Istogut organizon ekspozitë artistike të nxënësve të shk ollave të komunës së Istogut. (Holli i Qendrës Kulturore në Istog, ora 14:00)

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 12-vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Komuna e Rahovecit organizon tryezë diskutimi me Historian. (Biblioteka e qytetit “Sulejman Krasniqi”, ora 14:00 )

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës hap ekspozitën festive të 12-vetorit të Pavarësisë së Kosovës. (ASHAK, ora 19:00).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top