BOTA

Shembet parkingu, fundoset edhe parku i lojërave

Një park lojërash për fëmijë u shemb në orët e para të mëngjesit në qytetin e Santanderit në veri të Spanjës, pasi ndodhej mbi një parking nëntokësor, muret e të cilit nuk mbajtën dhe u rrëzuan.

Parku, i cili gjithashtu përfshinte një fushë sportive, ishte ndërtuar mbi një parking të madh në një zonë të urbanizuar.

Në vendngjarje kanë shkuan menjëherë ambulancat, zjarrfikëset dhe Mbrojtja Civile. Për momentin nuk raportohet për viktima apo të lënduar nga ky incident i rëndë.


Hipi për të parë perëndimin e diellit, bie nga shkëmbi modelja (FOTO)

Hipi për të parë perëndimin e diellit, bie nga shkëmbi modelja (FOTO)

Një park lojërash për fëmijë u shemb në orët e para të mëngjesit në qytetin e Santanderit në veri të Spanjës, pasi ndodhej mbi një parking nëntokësor, muret e të cilit nuk mbajtën dhe u rrëzuan.

Parku, i cili gjithashtu përfshinte një fushë sportive, ishte ndërtuar mbi një parking të madh në një zonë të urbanizuar.

Në vendngjarje kanë shkuan menjëherë ambulancat, zjarrfikëset dhe Mbrojtja Civile. Për momentin nuk raportohet për viktima apo të lënduar nga ky incident i rëndë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top