Abazoviq sulmohet me shishe gjatë një proteste në Mal të Zi

Gruaja e Memlit merr gjithë vëmendjen me fustanin e saj në dasmën e Robinit dhe Marigonës

Drtian Abazoviq, është sulmuar nga disa individë.

Qytetarët që besojnë se në Mal të Zi ka një qeveri kukull dhe siç kanë bërë të ditur ata sot “ngrenë flamurin e lirisë” në Belvedere, po bllokojnë rrugët.

Kryeministri malazez, Dritan Abazoviq është pritur me provokime të vogla nga individë të cilët kanë bërtitur, por nga një grup qytetarësh, me shumë gjasa nga Nikshiqi, drejt kryeministrit ka fluturuar një shishe qelqi, e cila fatmirësisht ka rënë para tij.

Një kolonë e madhe me automjete ushtarake në Kroaci, ja për çfarë bëhet fj…
Siç mësohet, atyre iu bashkua edhe politikani serb Nenad Çanak.