Home / About Us

About Us

Rreth Nesh!
Qellimi i KosovaToday eshte qe te informoni rreth lajmeve te fundit nga Kosova Shqiperia Maqedoni si dhe informacione tjeter rreth sportit dhe showbiz shqiptare. Si cdo portal Today edhe KosovaToday eshte grup e familjes today per informacionet e dites nga gjithe Bota Shqiptare.

Kosova.Today është një domain i ri me prapashtesë .today që është themeluar më 2 Mars 2014 dhe si për qëllim ka informacionin nga Kosova me tematikë today ( sot ) , ngjarjet e sot-it. Portali informativ është punuar me WordPress dhe menaxhohet nga IT Specialist. Në Portalin Kosovatoday.com për momentin janë 2 (dy) gazetar, Gentiana Kelmenti dhe Fatmir Stalievci. Kosova.Today është poral lajmesh në disa kategori postimesh. Më të klikuar janë mosha 18-24 vjec nga diaspora dhe nga Kosova.

Portali Kosova.Today është ne facebook me mbi 600.000 fansa Linku në facebook : https://www.facebook.com/KosovaToday

Portali Kosova.Today eshte me domain http://kosovatoday.com

Për informacione ka email [email protected]

https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi_diskutim:KosovaToday