Bora Zemani del pa të brendshme, më të ekspozuar nuk e keni parë asnjëherë

Bora Zemanin nuk e keni parë kaq të ekspozuar.

Bora Zemani është një prej fytyrave më të dashura dhe më të bukura të ekranit shqiptar.

Ajo pëlqehet në masë të madhe si karakter, por edhe për mënyrën se si paraqitet vazhdimisht në rrjetet sociale, shkruan Kosovarja.

Së fundmi, vëmendjen e rrëmbeu me fustanin ngjyrë rozë i cili ishte mjatë i ekspozuar në pjesën e prapme.

Bora e tillë nuk është shfaqur ndonjëherë, por duket bukur si gjithnjë.