Dogana jep detaje për konfiskimin e mbi 70 mijë euro mallra në Prizren

ShSKUK njofton për gjendjen e pacientëve me COVID në QKUK dhe spitale

Konfiskohen mbi 70 mijë euro mallra në Prizren, Dogana jep detaje.

Dogana e Kosovës me autorizim të Prokurorisë Themelore në Prizren ka zhvilluar një aksion ku edhe ka konfiskuar telefona celular dhe pajisje përcjellëse.

Pas hetimit disa mujor njësitet e Doganës së Kosovës kanë bastisur shtatë lokacione të ndryshme në Prizren ku është dyshuar se mbahen mallrat të kontrabanduara.

Me këtë rast është gjetur mall i ndryshëm (telefona celular, pjesë rezervë për telefona dhe aksesorë) pa origjinë / dokumentacion përcjellës, pra është kontrabanduar.

“Pas vlerësimit të mallrave është konstatuar se vlera e mallrave është 72,179.26 euro, derisa shmangiet nga detyrimet doganor janë 21,509.41 Euro”, thuhet në njoftimin për media.

Me këtë rast, me urdhër të Prokurorisë Themelore në Prizren janë ndaluar për 48 orë tre të dyshuar.

ShSKUK njofton për gjendjen e pacientëve me COVID në QKUK dhe spitale

“Dogana e Kosovës në bashkëpunim me autoritetet kompetente dhe me qytetarët, do të vazhdojë të ushtroj kontrolle në kuadër të realizimit të detyrave dhe përgjegjësive të saj, me qëllim të parandalimit të veprimtarive ilegale në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës”.

ShSKUK njofton për gjendjen e pacientëve me COVID në QKUK dhe spitale