Donaldi e ka përdorur për lojë lidhjen me Bora Zemanin, thotë Einxhel

Einxhel thotë se Donaldi e ka përdorur për lojë lidhjen me Bora Zemanin.

Ajo sërish i qëndron prapa mendimit të saj.

Teksa po bisedonte me Beniadën, Einxhel tha se ai i ka përdorur romancat e tij, shkruan lajmi.

Kur e kishte fjalën për romancat, ajo ceki të dyjat, atë me Bora Zemanin dhe atë që nisi brenda shtëpisë me këngëtaren, Beatrix Ramosaj.

Sipas Einxhelit, Donaldi i ka përdorur të dyja për lojën e “Big Brother” teksa për Borën tha se Donaldi ka folur me banorët gati tri javë.

Ndryshe, Donaldi dhe Einxhel, ndër të tjerë, janë të nominuar ku njeri nga ta do e lë shtëpinë nesër.