Edhe drejtori i Prishtinës publikon një foto te ura e famshme e San Franciscos ku Kurti xhiroi video

Nënkryetari i LDK-së komenton vizitën e Kurtit në SHBA: Shtëpia e Bardhë mbetet vetëm aspiratë e qeverisë

Ura e famshme e San Franciscos ku Kurti xhiroi video, edhe drejtori i Prishtinës publikon një foto.

Drejtor i Drejtorisë së Inspeksionit në Komunën e Prishtinës, Florian Dushi në llogarinë e tij në Facebook, ka publikuar një fotografi te Golden Gate në San Francisko, SHBA.

Dushi kështu iu ‘kundërpërgjigj” një video të kryeministrit të realizuar në SHBA. Albin Kurti po kritikohet vazhdimisht se s’po arrin të realizojë takime të rëndësishme në Amerikë.

“San Francisco: Kur jam kan nji vakt i ri”, shkroi Dushi.

Nënkryetari i LDK-së komenton vizitën e Kurtit në SHBA: Shtëpia e Bardhë mbetet vetëm aspiratë e qeverisë

Me pamje nga ura e famshme, të cilën ndoshta nuk ka person që nuk e ka parë të paktën një herë në ndonjë film, orë më parë, i pari i qeverisë së Kosovës, Albin Kurti iu drejtua qytetarëve lidhur me vizitën e tij në SHBA.

Ai, përmes një videomesazhi, tha se zhvilloi një sërë takimesh me kompani të mëdha globale si LinkIn, VMËare, Airbnb, nmicrosoft dhe Uber, por edhe me firmat investuese si Andeessen Horoëitz dhe Sumeru Equity Partners, për të ofruar qasje, sipas tij, në financa dhe talentet kreative të Kosovës.