Fillon edicioni i 40-të i gjuhës shqipe, reagon ambasadori Abbott

Fillon edicioni i 40-të i gjuhës shqipe, reagon ambasadori Abbott

Ka filluar seminari i gjuhës dhe letërsisë shqipe.
Të hënën u hap seminari i gjuhës, letërsisë dhe kulturës shqiptare ku kishte pjesëmarrës edhe nga vendet fqinje.
Nisi qysh në orët e mëngjesit të së hënës.

Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare po mban edicionin e 40-të këtë vit.

Fjalimin që gjatë hapjes do të duhej ta bënte kryeministri, e bëri ministrja e arsimit Arbërie Nagavci.

Për rëndësinë që ka ky seminar foli edhe ambasadori britanik Nicholas Abbott.

Vështirësitë që u hasën për organizimin e këtij seminari i tregoi rektori i Universitetit të Prishtinës, Naser Sahiti.

Pjesë e hapjes së edicionit të 40-të ishin edhe përfaqësues të Fakultetit të Tiranës.

Seminari do të jetë i hapur deri me 26 gusht.

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.

Çitaku vlerëson lartë ndihmën e Shqipërisë ndaj Kosovës për energjinë

Fillon edicioni i 40-të i gjuhës shqipe, reagon ambasadori Abbott

Ka filluar seminari i gjuhës dhe letërsisë shqipe.
Të hënën u hap seminari i gjuhës, letërsisë dhe kulturës shqiptare ku kishte pjesëmarrës edhe nga vendet fqinje.
Nisi qysh në orët e mëngjesit të së hënës.

Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare po mban edicionin e 40-të këtë vit.

Fjalimin që gjatë hapjes do të duhej ta bënte kryeministri, e bëri ministrja e arsimit Arbërie Nagavci.

Për rëndësinë që ka ky seminar foli edhe ambasadori britanik Nicholas Abbott.

Vështirësitë që u hasën për organizimin e këtij seminari i tregoi rektori i Universitetit të Prishtinës, Naser Sahiti.

Pjesë e hapjes së edicionit të 40-të ishin edhe përfaqësues të Fakultetit të Tiranës.

Seminari do të jetë i hapur deri me 26 gusht.

Last Updated on 15/08/2022 by Shqipe Krasniqi

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.