Hill pritet në Beograd nga patriarku serb Porfirije, temë edhe Kosova

Memli Krasniqi përkujton 24 vjetorin e rënies së heroit Bahri Fazliu

Christopher Hill pritet në Beograd nga patriarku serb Porfirije, temë edhe Kosova.

Ambasadori i ShBA-së në Serbi, Christopher Hill, është pritur në Beograd nga patriarku i Kishës Ortodokse Serbe, Porfirije.

Në faqen e Manastirit të Deçanit thuhet se ndër temat mes tyre kanë qenë edhe Kosova dhe situata në Ukrainë, transmeton KlanKosova.

“Është thënë po ashtu se sot dialogu dhe paqja janë më të rëndësishmet dhe të nevojshme në çdo vend, veçanërisht në Ukrainë”, thuhet në njoftim.