Hoxhë Drilon Gashi: Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë islame

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, me 10 maj 2021 kishte thëne se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane.

Ai thotë se traditat arabe po shiten si fe.
“Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe, duke u frikësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja seksuale”, kishte deklaruar Gashi./Kosova Ime

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, me 10 maj 2021 kishte thëne se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane.

Ai thotë se traditat arabe po shiten si fe.
“Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe, duke u frikësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja seksuale”, kishte deklaruar Gashi./Kosova Ime