Kjo është gjendja me koronavirus në Spitalin e Pejës

Arrestohen tre persona pasi keqpërdoren kartelat bankare duke shkaktuar dëm mbi 10 mijë euro

Gjendja me Covid-19 në Spitalin e Pejës.

Në Spitalin e Pejës aktualisht të shtrirë janë 52 pacientë me Covid-19.

Siç bëhet e ditur në njoftimin e këtij spitali, 36 pacientë janë me oksigjeno-terapi, 9 pacientë në CPAP dhe 10 pacientë janë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ndërsa gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 12 pacientë.

Arrestohen tre persona pasi keqpërdoren kartelat bankare duke shkaktuar dëm mbi 10 mijë euro