Kjo ishte domethënia e logos se mbledhjes së përbashkët të dy qeverive

Ryva fotografohet vetëm në bikini gjatë pushimeve, vë në pah trupin e saj si ‘peshk’

Sot është mbajtur mbledhja e tetë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.

Por, ajo që ra në sy ishte logoja e mbledhjes, e cila si thënie kishte “përgjithmonë të bashkuar” dhe shenjën e infinitit, apo pafundësisë.

Sipas ideatorëve, logoja përmbante shenjën e infinit që nënkuptonte, sipas tyre, thënien “përgjithmonë të bashkuar”, shqiponjën që nënkuptonte “dy shtete, një komb, një gjuhë” dhe numrin tetë me rastin e mbledhjes së tetë me radhë.

Ryva fotografohet vetëm në bikini gjatë pushimeve, vë në pah trupin e saj si ‘peshk’