Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshjen për Energjinë

Vetura e Policisë aksidentohet në Klinë të Skenderajt, lëndohen tre zyrtarë policorë

Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshjen për Energjinë.

Emsiari i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajcak, ka njoftuar se Kosova dhe Serbia janë pajtuar për miratimin e udhërrëfyesit për zbatimin e Marrëveshjeve për Energjinë në kuadër të dialogut të Brukselit, shkruan Gazeta Express.

“Me kënaqësi të njoftoj se Kosova dhe Serbia sapo miratuan Udhërrëfyesin për Zbatimin e Marrëveshjeve të Energjisë në kuadër të Dialogut të lehtësuar nga BE-ja.

Ky është një hap i madh përpara”, ka shkruar Lajcak.