Kosova dhe Shtetet e EFTA-s kanë nisur negociatat drejt përfundimit të Marrëveshjes së Tregtisë së Lirë

Kosova dhe Shtetet e EFTA-s kanë nisur zyrtarisht negociatat drejt përfundimit të Marrëveshjes së Tregtisë së Lirë, njofton albinfo.ch.

Zvicra mezi pret të udhëheqë këto negociata, ndërsa Zvicra tashmë është investitori i dytë më i madh i huaj në Kosovë dhe destinacioni i 6-të i eksporteve të Kosovës, marrëveshja e parashikuar për tregti të lirë do të forcojë më tej marrëdhëniet tona ekonomike dypalëshe.

Mund të jetë një imazh i 12 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "SECO @SECO_CH The EFTA States met yesterday with Kosovo and Thailand in Borgarnes, Iceland, to launch free trade negotiations. MFA Iceland and 8 others 9:14 AM Jun 21, 2022 Twitter Web App"

The post Kosova dhe Shtetet e EFTA-s kanë nisur negociatat drejt përfundimit të Marrëveshjes së Tregtisë së Lirë appeared first on Albinfo.