Kurti njofton se javën tjetër do t’ua dorëzojnë ofertën veteranëve të UÇK-së

“Jam me fat!”Capital T flet për Adrola Dushin

Kurti: Javën tjetër ua dorëzojmë ofertën veteranëve të UÇK-së.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se bashkë me ministrin Hekuran Murati, janë duke përgatitur një propozim konkret për veteranët e UÇK-së, që do t’iu dorëzohet atyre gjatë javës tjetër.

Kurti ka thënë se kjo ofertë do të jetë përmbajtjesore dhe e qartë. Gjithashtu ka thënë se ata do ta kenë derën hapur në kryeministri për të diskutuar për detaje.

“Propozimet me shkrim do t’iu dërgohen gjatë javës tjetër. Bashkë me ministrinë Financave jemi duke punuar në një propozim konkret, ofertë përmbajtjesore, me shkrim, të qartë për organizatat e dala nga lufta. Jam i hapur për dialog e komunikim. Zyrën e kanë të hapur për gjitha dilemat që mund t’i kenë”, ka thënë kryeministri.