Kush i bëri bashkë Sellman dhe Arbërin?

​S’ka dakordim mes veteranëve dhe Kurtit, protestat do të vazhdojnë

Sellma dhe Arbëri bëhen bashkë, ja kush është ‘fajtorja’.

Janë dy grimerët më të njohur shqiptarë që me punën e tyre kanë tejkaluar kufijtë vendas.

Por Sellmën dhe Arbërin, deri sot nuk i kemi parë asnjëherë bashkë në një fotografi.

Momentin ‘historik’ e ka kapur dhe ndarë me opinionin këngëtarja Dhurata Dora.

Ajo ka ndarë një fotografi të tyre në aeroplan nën mbishkrimin: “Foto ikonike”.

​S’ka dakordim mes veteranëve dhe Kurtit, protestat do të vazhdojnë

Dhurata që ka bashkëpunuar me të dy që konsiderohen ‘rivalë’, foton e ka përmbyllur me urimin: ‘Hajde gëzuar!”.