Mashtroi për viza sllovene dhe grante në Ministrinë e Bujqësisë, arrestohet

Mashtroi për viza sllovene dhe grante në Ministrinë e Bujqësisë, arrestohet.

Një person është arrestuar në Prishtinë, nën dyshimin e bazuar se i njëjti ka mashtruar dy viktimat meshkuj kosovarë, duke u marrë para në këmbim të vizave sllovene dhe për të fituar grande në Ministrinë e Bujqësisë.

Për këto marrëveshje viktimat kanë paguar para në vlerë 19.500 euro dhe material ndërtimor.

Me vendim të prokurorit i dyshuarit është dërguar në mbajtje.