Mbi 1 mijë pacientë me COVID në spitalet e Kosovës, kjo është gjendja e tyre

Në spitalet e Kosovës po trajtohet 111 pacientë të konfirmuar me COVID-19

Në klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 111 pacientë të konfirmuar me COVID-19 dhe 30 prej tyre post-COVID.

Me oksigjenoterapi janë 49 pacientë, ndërsa në Mjekim Intensiv në Infektive janë të shtrirë 4 pacientë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 40 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 18 pacientë

Spitali i Gjakovës, 12 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 6 pacientë