Mërgimtari në aeroport: Dikur ju blejshim vetura, telefona e ora – por jo më…(VIDEO)

Kurti ua thotë serbëve në gjuhën e tyre: Me 1 gusht nis reciprociteti për dokumente të idenfikimit dhe targa të automjeteve

Mërgimtarë të intervistuar nga ekipi i emisionit të verës në T7, “Era Verë”, treguan për dhuratat dhe kontributin që ata japin vazhdimisht në vendlindjen e tyre.

Megjithëse ndryshe nga dikur ata nuk sjellin më dhurata të shtrenjta për më të dashurit e tyre.

“Dikur vetura, telefona, ora – jo mo, u kry edhe koha e çokollatave”, u shpreh një mërgimtar në aeroportin e Prishtinës.

Në videon më poshtë e gjeni këtë dhe shumë mendime tjera./

Gazetar: Liridon Spahiu/T7