Milot Rashica publikon portretin e bukur familjar për ditëlindje

E ndoqën, e grabitën dhe e vranë, 3 shqiptarë e 2 grekë akuzohen për vrasjen e 84-vjeçares në Greqi

Futbollisti kosovar, Milot Rashica, ditën e sotme ka festuar ditëlindjen.

Në llogarinë e tij në Instagram pranoi urime të shumta, për të cilat u shpreh tejet falënderues.

Më disa imazhe ku shihet bashkë me familjen ai falënderoi të gjithë ata që patën kohë ta urojnë.

“Familja është familje faleminderit të gjithëve për urimet e ditëlindjes”, shkroi krahas imazhit.

E ndoqën, e grabitën dhe e vranë, 3 shqiptarë e 2 grekë akuzohen për vrasjen e 84-vjeçares në Greqi

E ndoqën, e grabitën dhe e vranë, 3 shqiptarë e 2 grekë akuzohen për vrasjen e 84-vjeçares në Greqi

E ndoqën, e grabitën dhe e vranë, 3 shqiptarë e 2 grekë akuzohen për vrasjen e 84-vjeçares në Greqi