Ndodhë në dasëm kosovare, vajza rri ulur në derën e veturës

Dasma e rrezikshme, vajza rri ulur në derën e veturës.

Dasmat në Kosovë vazhdojnë të jenë ngjarje e jashtëzakonshme sidomos për shkak të organizimit dhe ‘protokolit’.

Në një të tillë, një vajzë është parë e ulur në derën e veturës, teksa veturat shkojnë një pas tjetrës.

Kështu, ajo rrezikon veten dalur jashtë veturës me gjysmën e trupit.