Në mes të emisionit Fifit i bie të fikët

Big Brother Albania Vip, po sjellë shumë të papritura.

Debati për puthjen mes Dj PM dhe Sarës ka marrë rrjedh tjetër.

Këtu është përfshirë edhe Fifi, të cilën e ka kritikuar opinionistja.Pas kësaj Fifi ka reaguar ashpër ku ka kërkuar të largohet nga shtëpia.

Derisa u çua në këmbë, këngëtares kosovare i ra të fikët, dhe menjëherë Arbana Osmani dha publicitet derisa gjendja të normalizohet.

Lajme me shume...