Nesër hapen lokalët, ja sa persona lejohen të futen brenda

Akuza e Kurtit: E rrëzuan qeverinë sepse duan të copëtojnë shpejt territoret

Nga nesër do të ketë lehtësim të masave në gjithë vendin.

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar masat e reja lehtësuese drejt daljes nga karantina të cilat do të fillojnë së zbatuari nga nesër.

Në mesin e këtyre masave është edhe hapja e lokaleve që shërbejnë klientë.

Lokalet do të hapen nga nesër dhe numri i klientëve do të kufizohet në bazë të hapësirës së lokaleve. Konkretisht, do të lejohet një klient në çdo 8 metra katror.

Me këtë rast, Ministria e Shëndetësisë ka obliguar pronarët e lokaleve që në hyrje të vendosin numrin maksimal të personave që lejohet të hyjnë brenda.

Kjo masë fillon së zbatuari qysh nesër dhe do të vlejë deri më 18 maj.

Ministria e Shëndetësisë ditë më parë publikoi fazat kthimit në normalitet.

Sipas tabelës së publikuar nga kjo ministri, nga nesër rinisin punën këto veprimtari:

Ndërtimtaria dhe patundshmëria,

tregtia e automjeteve (pjesërisht),

tregtia me pakicë (pjesërisht),

riparimi i artikujve personal dhe orendive,

zyra e konsulencës (me lista të stafit esencial).

Akuza e Kurtit: E rrëzuan qeverinë sepse duan të copëtojnë shpejt territoret

Akuza e Kurtit: E rrëzuan qeverinë sepse duan të copëtojnë shpejt territoret

Akuza e Kurtit: E rrëzuan qeverinë sepse duan të copëtojnë shpejt territoret

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !