Një nënë single si Adriana, mahnitë të gjithë me pamjen e saj

Adriana Matoshi, ka qenë njëra nga personazhet më të përfolura kohëve të fundnit.

Ajo nuk është komentuar vetëm për sukseset e saj në profesion, por edhe për lidhjet dhe dështimet e saj në fushën e dashurisë, shkruan ORAinfo.

Ka pak muaj që ajo është ndarë nga futbollisti, Keith, me të cilin kishte një romancë shumë të bukur, përkundër dallimit të madh në moshë mes tyre.

Tani, Adriana është fokusuar në punën e saj, si në parlament ashtu edhe në fushën e aktrimit. Ajo njihet dhe për një stil unik të saj në veshje.

Shikoni foton më poshtë e binduni se sa e veçantë është ajo./ORAinfo/