INTERESTING

Peshkaqeni gjigant befason njerëzit në det (Video)

Peshkaqeni gjigant befason njerëzit në det (Video)

Sheen dhe Serena Colbert, vëlla dhe motër, ishin duke u argëtuar në një varkë afër Cape Cod, Massachusetts, kur një peshkaqen gjigant i bardhë mbi pesë metra kaloi pranë tyre.

Edhe pse të rriturit kanë parë shumë peshkaqenë atje, askush nuk ka parë ndonjëherë një ekzemplar të tillë nga afër.

“Ai përfundimisht nuk kishte frikë nga ne. Dukej pothuajse sa një varkë e gjatë ”, tha Serena.

Peshkaqeni lëvizi rreth varkës për disa minuta, dhe më pas u zhduk thellë në ujë.

“Kur e shihni në video, nuk e kuptoni se sa i madh është në të vërtetë,” tha Sheen. /kp/KosovaToday/

Peshkaqeni gjigant befason njerëzit në det (Video)

Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Peshkaqeni gjigant befason njerëzit në det (Video) Peshkaqeni gjigant befason njerëzit në det (Video)Rating: 5.0
To Top