Presidenti Biden mund Covid-in, nxjerr testin negativ dhe jep lajmin për kthimin në zyrë

Pas 6 ditëve nga infektimit, Presidenti amerikan, Joe Biden, ka njoftuar se e ka fituar “betejën” me Covid.

Ai ka thënë se u është kthyer obligimeve të tij në Shtëpinë e Bardhë teksa ka falënderuar mjekët që u kujdesën për të.

Back to the Oval.

Thanks to Doc for the good care, and to all of you for your support. pic.twitter.com/Cfzn1zAKJF

— President Biden (@POTUS) July 27, 2022