Publikohet lista, këta janë 19 deputetët e PDK-së në Kuvendin e Kosovës


Pak para publikimit të rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 14 shkurtit, kanë dalë listat e deputetëve të partive politike.

Nga Partisë Demokratike të Kosovës janë zbukuar emrat e 19 deputetëve të rinj.

1. Enver Hoxhaj

2. Uran Ismajli

3. Bedri Hamza

4. Mërgim Lushtaku

5. Memli Krasniqi

6. Elmi Recica

7. Ferat Shala

8. Ardian Kastrati

9. Xhavit Haliti

10. Bekim Haxhiu

11. Hajdar Beqa

12. Eliza Hoxha

13. Abelard Tahiri

14. Fadil Nura

15. Ganimete Musliu

16. Blerta Deliu

17. Ariana Shoshi Musliu

18. Adelina Granica

19. Floretë Zejnullahu.

Ndryshe, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve tashmë ka përfunduar numërimin e votave të rregullta, atyre me kusht dhe personave me nevoja të veçanta, dhe po ashtu sot ka përmbyllur procesin e numërimit të votave nga diaspora.

KQZ ka paralajmëruar për sot në ora 11:00 shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Subjektet politike kanë të drejtë të parashtrojnë ankesa në qoftë se janë të pakënaqura me procesin zgjedhor por dhe rezultatet.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...