Rama për Aeroportin e Kukësit:12 euro bileta për Zvicër, 12 euro Kukës – Stamboll


Kryeministri shqiptar, Edi Rama ka bërë të ditur se së shpejti do të nisin fluturimet nga Aeroporti i Kukësit.

E ky lajm do t’i gëzojë edhe kosovarët.

“Se ç’ishin ca miq që thoshin Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit ishte sa për fushatë, po unë s’bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit.

Po nuk mbaron me kaq, lajme të tjera nga ky front së shpejti

*** 1€ + taksat domethënë:

Kukës – Zyrih 12 EUR,

Zyrih – Kukës 28.66 EUR,

Kukës – Stamboll 12 EUR,

Stamboll – Kukës 23 EUR


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...