Rrëzohet nga froni New York, njihuni me qytetin me numrin më të madh të miliarderëve në botë


Portrait of a beautiful smiling afro american woman holding money isolated on a gray background

Pekini tani është qyteti me numrin më të madh të miliarderëve se çdo qytet tjetër në botë, sipas listës së fundit vjetore të tw pasurve nga Forbes.Kryeqyteti kinez shtoi 33 miliarderë vitin e kaluar dhe tani pret 100 të tjerë, tha revista e biznesit.

Pekini mund në distancë shumë të ngushtë New York City, i cili pret 99 dhe ka mbajtur renditjen e lartë për shtatë vitet e fundit.

Rritja e firmave të teknologjisë në Kinë dhe tregjeve të aksioneve e ndihmuan qytetin të fitonte vendin e parë.

The post Rrëzohet nga froni New York, njihuni me qytetin me numrin më të madh të miliarderëve në botë appeared first on Hapur.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...