Sabriu dhe Sinani dalin me bashkëshortet, vëmendjen e marrin zonjat


Sabriu dhe Sinani ndajnë imazhin më të mirë me bashkëshortet.

Sabriu dhe Sinani janë ndër këngëtarët më të dalluar në mediat rozë.

Me zërin unik që kanë, gjithmonë kanë qenë emra të njohur në skenën muzikore, shkruan Kosovarja.

Shpeshherë nga përditshmëria ndajnë momente të shumta bashkë me familjarët e tyre.

Në imazhin që shihet këtë herë, janë bashkë me bashkëshortet duke kaluar kohë të çmuar dy çiftet së bashku në një ambient të bukur.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...