Shefi i Zyrës së BE-së thotë se Kurti është ftuar zyrtarisht në Bruksel për një takim bilateral


Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë flet për dialogun.

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomaz Szunyog, ka thënë se kryeministri Albin Kurti është ftuar zyrtarisht që ta vizitojë Brukselin për një takim bilateral.

“Ka tashmë ftesë zyrtare për kryeministrin Kurtin që ta vizitiojë Brukselin në kuptimin bilateral dhe shpresojmë që kjo vizitë të ndodh së shpejti, si dhe të vijë Kurti e të diskutojmë se si të vazhdojmë me dialogun. Prapë, besojmë që të mos jetë diqka që të shtyhet apo të vonohet sepse nuk ka kohë për të humbur”, tha ai.

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë tha se shpresojnë që ky takim bilateral të bëhet në javët në vazhdim.

“Ne po shpresojë që të bëhet në javët në vijim ky takim bilateral”, tha ai në Rubikon.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...