Shtyhet për javën tjetër projektligji për financimin e partive politike

Projektligji për financimin e partive politike shtyhet për javën tjetër.

Shqyrtimi në lexim të dytë i Projektligjit për financimin e subjekteve politike në Kuvendin e Kosovës është shtyrë për javën e ardhshme, pasi i njëjti nuk është trajtuar fare nga komisioni parlamentar për komunitete.

Deputetët në seancën e sotme plenare, miratuan edhe një mocion për shmangie të afateve procedurale për këtë projektligj dhe i dhanë afat komisionit për komunitete që deri të hënën të shqyrtojnë të njëjtin.

Krahas kësaj, Kuvendi, s’pati kuorum edhe për shqyrtimin në lexim të dytë të Projektligjin themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore.

Kuvendi po vazhdon punimet me pikat e tjera në rend të ditës.