Si i thuash BUDALLA ne TV SHOW , Ke nje tru te zgjuar por ske nje mendje te zgjuar…


Ti ke nje tru te zgjuar pos ke nje mendje te zgjuar… Ndallimi mes trurit dhe mendjes…
Akuzim si i pa arsimuar… Kthimi ne personale mes Arjan Konomit dhe Lokos. Krejt nje Dabat mes Metalinteti.
Mentaliteti i puthjes, Eksperiece ne puthje … Jasht puthen ne buze ne sens miqesor.

Ne Laprak nuk ke pa puthje , keshtu qe plas LOKO se une kam udhetuar jasht shtetit…
Debat interesant…

 

Si i thuash BUDALLA ne TV SHOW , Ke nje tru te zgjuar por ske nje mendje te zgjuar...


Mundesia me shume...
Pamje me shume...