Trump entuziast: Nuk mund të jesh numri një në Tokë nëse je numri dy në hapësirë

Këngëtari i njohur flet për vajzën që i ka rrëmbyer zemrën: Di të them që ndihem mirë

Këngëtari i njohur flet për vajzën që i ka rrëmbyer zemrën: Di të them që ndihem mirë

Presidenti amerikan, Donald Trump, është tepër entuziast pas lëshimit në hapësirë të anijes kozmike të SpaceX.

Ai falënderoi astronautët e Crew Dragon, si dhe themeluesin e kompanisë “SpaceX”, Elon Musk, për suksesin e misionit.

Sipas kreut të shtetit amerikan, Musk është dikush që “mishëron me të vërtetë etosin amerikan”, duke ndërmarrë një rrezik për themelimin e kompanisë së tij.

“Ai mund të kishte shpenzuar pasurinë e tij duke bërë asgjë. Por, në vitin 2002, ai filloi të derdhi dhjetëra miliona dollarë të parave të tij në kërkime dhe zhvillime për një raketë të re.”

Trump përgëzoi Musk-un për përmbushjen e një ëndrre dekadash, pasi lëshime nga toka amerikane nuk ka pasur që nga pensionimi i anijes hapësinore në 2011. Kështu SpaceX bëhet kompania e parë private amerikane që dërgon njerëz në hapësirë pas nëntë vitesh.

“Siç thuhet shpesh, nuk mund të jesh numri një në Tokë nëse jeni numri dy në hapësirë. Ne nuk do të jemi numri dy askund.”, tha Trump, i cili kritikoi gjithashtu administratën e Barack Obama-s për dështimin e saj për të bërë më shumë në hapësirë.

“Kur erdha për herë të parë në detyrë, tre vjet e gjysmë më parë, NASA kishte humbur rrugën e saj, kishte humbur eksitimin, energjinë dhe ambicien, siç e dinë pothuajse të gjithë në këtë dhomë” – tha Trump, citon Space News.

Ai e konsideroi industrinë komerciale të hapësirës si të ardhmen.

Associations , Brands/Products , Magazines/Blogs , Websites/Webshops , Public Figures,Browse products on Amazon,Layering Target groups,audience size,Audience insights Interests , Investing. Fan pages that look like Wikipedia,Suggestions from Audience Insights,rugby world cup 2020, copa america 2020,walmart black friday 2020, national sports collectors convention 2020, sertanejp 2020,spirit halloween 2020,best country albums 2020,the nutcracker ballet 2020,2020 1099 misc forms,hairstyles for black women 2020
2020 army navy game, kids movies 2020,highlander toyota 2020,dallas cowboys 2020 schedule,2020 solar eclipse,miss universe 2020 winner,2020 asteroid, bollywood movies 2020, thanksgiving 2020 date, 2020 nba schedule, Airlines ticket, 2020 holiday barbie,full moon 2020,holiday bowl 2020,2020 graduation japan anime movie 2020, musician deaths 2020, world series schedule 2020,cadillac 2020 models,best hunting crossbow 2020,volvo s60 inscription 2020,
impala premier, jackson hewitt holiday, grand sport corvette, grammy nominations, detroit tigers schedule, honda pilot elite 2020, james bond 2020, stagecoach 2020,toyota tacoma for sale,bmw 530i 2020,social security increas,corvette for sale,essence festival,voice judges,honda accord review straight talk apn settings 2020, 2020 superbowl commercials, lancome gift with purchase 2020,tamilrockers hd movie download 2020,huawey y6 2020