Urime fitorja, dajo- deputetja e LVV-së i shkruan Idrizit të PDK-së që u bë kryetar i Vushtrrisë

Deputetja e LVV-së i shkruan Idrizit të PDK-së që u bë kryetar i Vushtrrisë: Urime fitorja, dajo.

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga Lëvizja Vetëvendsje, Vasfije Krasniqi-Goodman e ka uruar Ferit Idrizin e PDK-së, i cili u zgjodh kryetar i Vushtrrisë në zgjedhjet lokale.

Vasfije Krasniqi-Goodman përmes një komenti në Facebook e uroi Idrizin duke e quajtur “dajo”.

“Urime fitorja dajo, Ferit Idrizi”, shkroi Krasniqi-Goodman.

Kryetari i ri i Vushtrrisë e falenderoi deputeten, duke e quajtur “mbesë”.

“Faleminderit shumë për urimin mbesa ime, deputete e nderuar Vasfije. Shëndet dhe mirësi në familje”, ka replikuar Idrizi.

Lajme me shume...