Zbuloni sa persona e kanë emrin e njëjtë me tuajin në Shqipëri

Qeveria i përgjigjet QUINT-it: Serbia po synon destabilizimin e Kosovës përmes kërkesave për referendumin

Sa persona kanë të njëjtin emër si ju në Shqipëri?

Shumë qytetarë të Kosovës ia vendosin emrat fëmijëve në bazë të emrave të qyteteve në Shqipëri.

Në Kosovë mund të gjesh emra Saranda, Vjosa, Shkumbin, Vlora, Milot, Berat etj.

Por, sa i kemi emrat e njëjtë me qytetarët në Shqipëri?

Për të parë se sa persona e kanë emrin e njëjtë sikur i juaji në Shqipëri dhe në cilat zona më shumë ju mund të klikoni në këtë LINK